Cerca avançada

Inici > L'equip

L'equip


ELSA CASADEMONT

Directora i realitzadora
Nascuda a Barcelona, la realitzadora Elsa Casademont és autora dels documentals “Las tres Elsas” (seleccionat a l’Input el 2003) i “Un hivern amb la Greta”. Així mateix és co-autora amb German Berger de la sèrie documental “Canvis”, menció especial del Premi Ciutat de Barcelona.
És autora també de nombrosos espots de publicitat per a televisió.

GERMAN BERGER

Director i productor
Nascut a Chile, German Berger és periodista i ha fet dues pel.lícules documentals: “Viaje a Narragonia” i “Mi vida con Carlos”. La primera va estar preseleccionada als premis Goya 2004 i va participar a la secció oficial del festival Karlovy Vary. La segona, encara per estrenar, és una co-producció Chile-Espanya amb la participació d’Arte i TVE.

Sergi Llopart

SERGI LLOPART

Muntador
Nascut a Barcelona el 1978 ha muntat diversos llargmetratges de ficció per a televisió i el llargmetratge "Una Peli" de Ricardo Coral, estrenat a Barcelona al 2006.

SERGI MARTÍN

Guionista
Ha treballat per a diferents cadenes de televisió en diversos formats. També ha escrit i dirigit documentals. Des del 2008 codirigeix l’agència Cinc Cèntims Escriptors.

GERARD MARISTANY

Guionista
Treballa com a periodista per a diversos mitjans de comunicació i institucions barcelonines. L’últim dels seus llibres és “Barcelona, 30 anys de vida ciutadana”, escrit amb Josep Maria Huertas, Albert Musons i Maria Eugènia Ibáñez. Des del 2008 codirigeix l’agència Cinc Cèntims Escriptors.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl